Haber

Kara yollarında durum

Kara yollarının imal, bakım ve tamirat çalışmalarının sürdürüldüğü kesitlerinde şoförlerin yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine nazaran, TEM Otoyolu’nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi tamirat çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak.

Denizli- Serinhisar yolunun 14-16. kilometrelerinde kavşak ve ilişki yolu çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli devam ediyor.

Aksaray- Ortaköy yolunun 28-31, Tosya-Osmancık yolunun 41-46, Adana- Karataş yolunun 3-5, Yenişehir Bilecik yolunun 0-16. ve Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerinde imal çalışmaları hasebiyle ulaşıma denetimli müsaade veriliyor.

Kırıkkale- Kırşehir yolunun 4-25. kilometrelerinde üstyapı tamir çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım öteki istikametten iki istikametli gerçekleştirilecek.

Rize- Ardeşen yolunun 43-48. kilometrelerindeki Çayeli ve Pazar tünelleri yaklaşımlarının ışıklı ihtar sistemlerinde yapılacak bakım ve tamir çalışması sebebiyle bugün 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten denetimli sürdürülüyor.

Nevşehir-Ürgüp- Kayseri yolunun 14-20. kilometrelerinde imal çalışmaları münasebetiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli müsaade veriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu