Teknoloji

FIFA’nın yerini alan EA Sports FC 24 için yeni bilgiler ortaya çıktı! Duyuru tarihi onaylandı!

 
FIFA serisinin sona ermesiyle birlikte Electronic Arts’ın EA Sports FC 24 adlı yeni bir spor oyunu geliştirdiğini biliyoruz. Insider Gaming kaynaklarına göre EA Sports FC 24’ün çıkış tarihi belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, Temmuz ayı ortasında resmi olarak duyurulacak.
 
Oyunun Temmuz ayında duyurulacağı bildirildi.
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun günlere göre değişmekle birlikte 12 Temmuz veya 13 Temmuz’da duyurulacağı belirtiliyor. EA geçtiğimiz günlerde EA Sports FC’nin 2024’ün 2. çeyreğinde (1 Ağustos 2023 – 31 Ekim 2023) piyasaya sürüleceğini duyurdu. Hal böyle olunca da Temmuz duyuru tarihi, FIFA serisindeki daha önceki oyunlar ile aynı çizgide.
 
Duyuru ile birlikte oyuncuların EA Sports FC 24 hakkında bilmek isteyeceği tüm detaylar aktarılacak. Resmi duyuru ile birlikte kutu içeriği, kapak fotoğrafı ve ön sipariş tarihleri ​​açıklanacak.
 
Öte yandan EA, 23. Çeyrek kar raporu sunumunda, sadece altı ay içinde “FIFA 23’ün FIFA 22’nin ömür boyu satışlarını geride bıraktığını ve seri tarihinin en başarılı oyunu haline geldiğini” belirtti. Bu başarılı çıkışla birlikte grup, yeni oyun için kolları sıvadı.

haber-erenler.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu